Foto’s voor Bedrijven

Visueel onderscheidende foto’s voor bedrijven:

finefocus.nl verzorgt foto’s en video voor ondernemingen.

Met de immer toenemende rol van het internet en social meda is het belangrijker dan ooit dat bedrijven zich visueel sterk presenteren.

Eén foto zegt meer dan duizend woorden.

Dit is zonder meer waar, met name omdat mensen zeer visueel ingesteld zijn. Het is dus van groot belang dat, voor een positieve merkbeleving, de kwaliteit van de visuele media aansluit bij de doelstellingen van de onderneming.

Elk bedrijf is een mediabedrijf geworden doordat social media een zeer belangrijk onderdeel van de marketingmix is geworden. Kwaliteit is hierin een belangrijk, onderscheidend element geworden omdat er meer foto’s genomen worden dan ooit.

Het belang van fotografie:

Ondanks dat iedereen tegenwoordig een telefoon met camera heeft, is het belangrijk te realiseren dat er een verschil is tussen een foto nemen en fotografie. Bij fotografie gaat om het overbrengen van een idee, boodschap of emotie met de foto als medium.

Photography is the art of perception.

Art is a form of communicating an feeling.

To create a truly powerful image, we must combine light, emotion and elements of the world around us.

Onze passie voor fotografie komt voort uit de fascinatie voor het vastleggen van schoonheid door de combinatie van artistieke expressie en technologie.
Het belangrijkste bij het maken van een goede foto is de creatieve visie van de fotograaf. Daarna, maar ook belangrijk, zijn de kwaliteit van de apparatuur en kennis op het gebied van nabewerking.

Fotografie voor bedrijven:

finefocus verzorgt onderscheidende foto’s voor bedrijven en heeft, naast ervaring met fotografie en multimedia productie, kennis op het gebied van communicatie, marketing en branding. Door deze unieke combinatie van technische, creatieve en theoretische vaardigheden kunnen wij de productie van visuele media voor u verzorgen om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Wij hebben ervaring met:

Geintereseerd? Neem contact met ons op.