Makelaars Diensten

De kwaliteiten van finefocus.nl
Zoals u als makelaar gespecialiseerd bent in de kennis en dynamiek van de lokale vastgoedmarkt, zo zijn wij gespecialiseerd in ons vak als fotograaf en mediaproducent.

Fotografie is een vak waarvoor technische kennis nodig is en een kunstvorm. Elke situatie vraagt voor een unieke aanpak, van de keuze van de brandpuntafstand van de lens, gebruikte diafragma, correcte witbalans tot het gekozen bestandsformaat. Alles heeft invloed op het uiteindelijke resultaat.

Naast het belang van kennis, kwalitatief goede apparatuur en software onderscheiden wij ons door de twee belangrijkste factoren: aandacht en tijd.

Het is makkelijk in hoog tempo door een woning heen te lopen met een point-and-click camera en snel even wat foto’s te maken. Helaas is dit een aanpak die wij vaak zien en die geen positieve effect heeft op de woningzoekende en geen recht doet aan de woning en klant.

Het inzetten van de juiste spullen, omgaan met de uitdagingen van het contrast tussen binnen en buiten licht, goed weergeven van donker ogende ruimtes, het bepalen van de juiste compositie van de shot en het benadrukken van de unieke kenmerken van een woning zijn enorm waardevol voor de presentatie op Funda, Pararius en uw eigen website.

Onderscheidend vermogen voor makelaars:
Een makelaar die kwalitatief goede media presenteert heeft een voordeel op de concurrentie, genereerd meer bezichtigingen, kan sneller verhuren of verkopen, faciliteert een betere prijs voor de cliënt en trekt meer verhuurders en verkopers die hun woning via u willen aanbieden. Doe uzelf niet te kort!

Diensten Pakket:
Ons dienstenpakket bestaat uit één of meerdere van de volgende diensten:

We zijn officiële Funda Media Leverancier en kunnen onze producten klaar zetten voor u, op die wijze kunt u de woning makkelijk en snel publiceren.

Apparatuur:
Om kwalitatief hoogwaardige media te leveren maakt finefocus.nl gebruik van professionele apparatuur van gerenommeerde producenten.